Парк хотел „Кюстендил“ – идеална отправна точка за екотуризъм

 Добре дошли в Парк хотел „Кюстендил“ – вашата идеална отправна точка за екотуризъм в района на планината Осогово! 

Парк хотел „Кюстендил“ се намира в лесопарк „Хисарлъка“, в самото подножие на планината, сред прекрасна природа, на която да се насладите. Ние предлагаме удобства на високо ниво и гостоприемно обслужване, които ще осигурят комфортна среда за вашата активна почивка, както и за възстановяване в минералния басейн и СПА центъра след дълъг ден на преход сред природата.

Използвайте нашия хотел като идеалната база, за да започнете вашия приключенски опит в Осогово и в района на Кюстендил. Множество пешеходни и велосипедни маршрути предлагат неповторими възможности за изследване на богатото биоразнообразие и прекрасните пейзажи в района.

Пешеходни маршрути: тръгнете по пътеките и открийте удоволствието от потапянето сред природата на планината Осогово. С множество маршрути на разположение, изберете своя сред природните и културните забележителности на района.

 Велосипедни маршрути: за почитателите на велосипедите, Осогово предлага разнообразие от маршрути с различна степен на трудност, които могат да бъдат изследвани. Последвайте велосипедните маршрути и се насладете на приключенията, които планината може да ви предложи.

Съчетавайки удобство и природа, Парк хотел „Кюстендил“ е точното място за вашата активна почивка и идеалната отправна точка за екотуризъм в района на Кюстендил!

Насладете се на прекрасни преживявания!

🌍 Предложения за пешеходни и велосипедни маршрути в района на Осогово вижте тук: https://goo.gl/maps/FPRzExJRhqAoAreBA