Mедицински прегледи с д-р Силвия Паскалева в Парк хотел „Кюстендил“!

С удоволствие ви съобщаваме, че ръководителят на нашия балнео център, д-р Силвия Паскалева, ще извършва прегледи на 25.11. от 09:00 ч. в Парк хотел „Кюстендил“.

Д-р Силвия Паскалева завършва медицина в Медицинската академия в гр. София през 1990 г. и специализира в областта на „Физикална и рехабилитационна медицина“, както и в „Здравен мениджмънт“. Тя също е един от първите сертифицирани лекари-нутригенетици у нас. Почти 20 години тя ръководи Спортно-оздравителния комплекс Лозенец – МС. Нейните професионални интереси са насочени към физиотерапията и рехабилитацията на заболявания на опорно-двигателния апарат, ортопедия, травматология и спортна медицина. Допълнително, тя се занимава с диагностика и лечение на наднормено тегло и затлъстяване при деца и възрастни, като прилага иновативната диетична практика на нутригенетика – хранене съобразно генетичния профил.

Възползвайте се от тази отлична възможност да съчетаете почивката си при нас с консултация с д-р Силвия Паскалева относно вашето здравословно състояние. Молим ви да направите предварителна резервация за прегледите чрез спа рецепцията на хотела. За да запишете своя час, моля, свържете се с нас на тел. 0883 939 977.

Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем на 21.10 и да ви предоставим възможността да се възползвате от професионалните медицински услуги на д-р Силвия Паскалева! Побързайте да запазите почивката си при нас и час за преглед при д-р Паскалева, възможностите за преглед са ограничени до изчерпване на времевия интервал.

Вашето добро здраве е наш приоритет и тази инициатива е нашият начин да ви благодарим, че избрахте Парк хотел „Кюстендил“.

Подарете си спокойствие и грижа за здравето си – очакваме ви!