Mедицински прегледи с д-р Силвия Паскалева в Парк хотел „Кюстендил“!

С удоволствие ви съобщаваме, че ръководителят на нашия балнео център, д-р Силвия Паскалева, ще извършва прегледи на 25.11. от 09:00 ч. в Парк хотел „Кюстендил“.

Д-р Силвия Паскалева завършва медицина в Медицинската академия в гр. София през 1990 г. и специализира в областта на „Физикална и рехабилитационна медицина“, както и в „Здравен мениджмънт“. Тя също е един от първите сертифицирани лекари-нутригенетици у нас. Почти 20 години тя ръководи Спортно-оздравителния комплекс Лозенец – МС. Нейните професионални интереси са насочени към физиотерапията и рехабилитацията на заболявания на опорно-двигателния апарат, ортопедия, травматология и спортна медицина. Допълнително, тя се занимава с диагностика и лечение на наднормено тегло и затлъстяване при деца и възрастни, като прилага иновативната диетична практика на нутригенетика – хранене съобразно генетичния профил.

Възползвайте се от тази отлична възможност да съчетаете почивката си при нас с консултация с д-р Силвия Паскалева относно вашето здравословно състояние. Молим ви да направите предварителна резервация за прегледите чрез спа рецепцията на хотела. За да запишете своя час, моля, свържете се с нас на тел. 0883 939 977.

Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем на 21.10 и да ви предоставим възможността да се възползвате от професионалните медицински услуги на д-р Силвия Паскалева! Побързайте да запазите почивката си при нас и час за преглед при д-р Паскалева, възможностите за преглед са ограничени до изчерпване на времевия интервал.

Вашето добро здраве е наш приоритет и тази инициатива е нашият начин да ви благодарим, че избрахте Парк хотел „Кюстендил“.

Подарете си спокойствие и грижа за здравето си – очакваме ви!

Парк хотел „Кюстендил“ – идеална отправна точка за екотуризъм

 Добре дошли в Парк хотел „Кюстендил“ – вашата идеална отправна точка за екотуризъм в района на планината Осогово! 

Парк хотел „Кюстендил“ се намира в лесопарк „Хисарлъка“, в самото подножие на планината, сред прекрасна природа, на която да се насладите. Ние предлагаме удобства на високо ниво и гостоприемно обслужване, които ще осигурят комфортна среда за вашата активна почивка, както и за възстановяване в минералния басейн и СПА центъра след дълъг ден на преход сред природата.

Използвайте нашия хотел като идеалната база, за да започнете вашия приключенски опит в Осогово и в района на Кюстендил. Множество пешеходни и велосипедни маршрути предлагат неповторими възможности за изследване на богатото биоразнообразие и прекрасните пейзажи в района.

Пешеходни маршрути: тръгнете по пътеките и открийте удоволствието от потапянето сред природата на планината Осогово. С множество маршрути на разположение, изберете своя сред природните и културните забележителности на района.

 Велосипедни маршрути: за почитателите на велосипедите, Осогово предлага разнообразие от маршрути с различна степен на трудност, които могат да бъдат изследвани. Последвайте велосипедните маршрути и се насладете на приключенията, които планината може да ви предложи.

Съчетавайки удобство и природа, Парк хотел „Кюстендил“ е точното място за вашата активна почивка и идеалната отправна точка за екотуризъм в района на Кюстендил!

Насладете се на прекрасни преживявания!

🌍 Предложения за пешеходни и велосипедни маршрути в района на Осогово вижте тук: https://goo.gl/maps/FPRzExJRhqAoAreBA