Нашите услуги

Парк хотел Кюстендил предлага много удобства на своите гости. Безплатен интернет и безплатен паркинг. Целогодишен басейн с топла минерална вода. Спа и лечебни процедури. За най-малките има детски кът в хотела и водни атракции край басейна. Конферентни зали и възможности за организиране на семейни, детски и фирмени тържества. Имате всичко необходимо за комфортния си престой, за бизнес срещи и развлечения.

Басейн

Басейнът с топла минерална вода е разположен в задната част на хотела и е заобиколен от гората. Има по-плитка част, обособена за деца, както и шезлонги с чадъри и маси. Ползването на басейна е безплатно за гостите на хотела.  

Паркинг

За вашето удобство и сигурност, за гостите на хотела Парк хотел Кюстендил осигурява  безплатен паркинг, който е под денонощно видеонаблюдение, както и районът на целия комплекс.

Ски Кюстендил Осогово

Трансфер до ски пистите на ски център „Осогово“ за нашите гости.

Уважаеми гости на Парк хотел „Кюстендил“, Информираме Ви, че за Ваше улеснение всеки петък и събота нашият шатъл ще бъде на Ваше разположение за трансфер до ски пистите на ски център „Осогово“ и обратно до хотела със следното разписание: Тръгване към пистите в 09:00 ч. Връщане към хотела в 16:00 ч. В делнични дни шатъл […]