Нашите услуги

Парк хотел Кюстендил предлага много удобства на своите гости. Безплатен интернет и безплатен паркинг. Целогодишен басейн с топла минерална вода. Спа и лечебни процедури. За най-малките има детски кът в хотела и водни атракции край басейна. Конферентни зали и възможности за организиране на семейни, детски и фирмени тържества. Имате всичко необходимо за комфортния си престой, за бизнес срещи и развлечения.

Басейн

Басейнът с топла минерална вода е разположен в задната част на хотела и е заобиколен от гората. Има по-плитка част, обособена за деца, както и шезлонги с чадъри и маси. Ползването на басейна е безплатно за гостите на хотела.  

Паркинг

За вашето удобство и сигурност, за гостите на хотела Парк хотел Кюстендил осигурява  безплатен паркинг, който е под денонощно видеонаблюдение, както и районът на целия комплекс.

СПА и СКИ

Трансфер до ски пистите на ски център „Осогово“ за нашите гости.

Уважаеми гости на Парк хотел „Кюстендил“, Информираме Ви, че за Ваше улеснение всяка събота и неделя нашият шатъл ще бъде на Ваше разположение за трансфер до ски пистите на ски център „Осогово“ и обратно до хотела със следното разписание: Тръгване към пистите в 10:30 ч. Връщане към хотела в 16:00 ч. В делнични дни шатъл […]