Детски кът

За малките ни гости

За малките гости на хотела има обособен детски кът. Намира се в непосредствена близост до ресторант „Кюстендил“ и лоби бара. Представлява обезопасено, отоплено помещение, където по-малките деца могат да прекарат приятно в компанията на свои връстници, заобиколени от играчки, книжки и пособия за рисуване.

Детският кът е отворен безплатно за всички гости на хотела, ресторанта, лоби бара, басейна или спа центъра, независимо от продължителността на престоя им и дори ако не са отседнали в хотелската база.

Работно време: от 09:00 до 21:30 часа

Ползването на детския кът e с придружител.  Не е препоръчително внасяне на храна и напитки. През топлите месеци има възможност за уголемяване на пространството, тъй като до него е изходът за откритата част на хотела и басейна.

Парк хотел Кюстендил дава възможност също за организирането на детски празненства – в лоби бара, ресторанта, градината – с възможност за ангажиране на аниматор (с допълнително заплащане според ангажимента), както и с кетъринг. За лято ‘2019 за малките гости на хотела ще има на разположение и външен детски кът – в зелената площ до басейна, с пързалки, катерушки и други съоръжения.

Телефони:
+359 78 939 977
+359 883 939 977

Детско лято

През лятото и най-малките ни гости могат да се забавляват навън – край басейна, заедно с възрастните. Парк хотел Кюстендил е чудесно място за семеен отдих. За малките ни гости сме организирали прекрасен кът за истинско лятно забавление. Към по-плитката част на басейна, предназначена за деца, сме добавили и водно царство за най-малките. Водната пързалка и батутът са изцяло на тяхно разположение!